0%

Voor wie?

Piano spelen is voor iedereen. Wel vraagt elke leeftijd en elk niveau een andere aanpak. Een ding komt echter overeen: oefening baart kunst!

Kinderen

Een goede leeftijd om te starten is 7 a 8 jaar. Jonger starten is mogelijk, maar dit vraagt meer begeleiding van de ouders bij het oefenen thuis. Danielle gebruikt verschillende methodes en let hierbij op wat het meeste aansluit bij de belevingswereld en ontwikkeling van het kind.

Tieners

De nieuwste popsongs, mooie filmmuziek, jezelf begeleiden met akkoorden…hoe leuk zou het zijn als je dat op de piano kan laten horen? Het is allemaal mogelijk en Danielle gaat graag met je aan de slag!

Volwassenen

Ook volwassenen kunnen piano leren spelen, je bent nooit te oud om te leren. Ook als u na jaren de draad weer op wilt pakken bent u van harte welkom.

Stijlen

Leerlingen die voornamelijk klassiek pianoles hebben gehad en graag meer willen leren over het spelen met akkoorden, improvisatie, en meer vrijheid in hun spel, zijn hier aan het juiste adres. Danielle heeft zelf sterk ervaren hoe deze twee werelden met elkaar kunnen botsen maar vooral verrijken.

color
https://www.muziekhuisterheide.nl/wp-content/themes/yunik-installable/
https://www.muziekhuisterheide.nl/
# #e29ba1
style3
default
Loading posts...
#ffffff
off
none
loading
#ffffff
Sort Gallery
https://www.muziekhuisterheide.nl/wp-content/themes/yunik-installable
on
off
off
Newsletter Input text
off
off